Szukamy do naszego zespołu osoby na stanowisko Head Chef i Sous Chef. Powinna to być osoba z wieloletnim doświadczeniem w samodzielnym prowadzeniu i zarządzaniu “Operacją Kuchnia”, dla której gotowanie i tworzenie receptur to pasja. Szukamy osoby szczerej, prawdziwej, uczciwej, skromnej a jednocześnie pewnej siebie i swoich możliwości. Entuzjastycznie nastawionej na wyzwania, rozwój i ciężką pracę.
Idealny Kandydat powinien posiadac:
- Doświadczenie zawodowe na stanowisku Szefa Kuchni, Zastępcy lub w pełnieniu obowiązków Szefa Kuchni;
- Wykształcenie gastronomiczne;
- Znajomość najnowszych trendów kulinarnych oraz kreatywność;
- Pasję do gotowania i umiejętność przekazywania jej innym;
- Doświadczenie w zarządzaniu personelem i organizacji pracy i rekrutacji;
- Umiejętność sporządzania kosztorysów i dziennej analizy kosztów
- Umiejętność kalkulacji cenowych i prowadzenia ewidencji gastronomicznej;
- Praktyczną znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP);
- Umiejętności organizacyjne i pozytywną energię;
- Zapał widoczny zarówno w kuchni, jak i w kontakcie z Gościem;
- Znajomość języka angielskiego- poziom zaawansowany
- Aktualną książeczkę sanepidu.
Oferujemy:
- Możliwość rozwoju zawodowego a także udział we współtworzeniu unikalnych usług gastronomicznych i standardów obsługi Gości;
- Pełną pasji i życzliwą atmosferę pracy;
- Atrakcyjne wynagrodzenie oraz system premiowy;
Jeśli jesteś szczerą, komunikatywną i pracowitą osobą to właśnie Ciebie szukamy! Wypełnij formularz na stronie lub prześlij CV wraz z Listem Motywacyjnym na rekrutacja@seafoodstation.pl i umieść w tytule nazwę stanowiska.
Oferta ważna do 20 Września 2016.