PASTA Z WĘDZONEJ MAKRELI z ogórkiem konserwowym i świeżo wypiekaną bagietką.
SMOKED MACKEREL PASTE with pickled cucumber and freshly baked baguette
OSTRYGA podawana z cytryną i sosem mignonette
OYSTER served with lemon and mignionette sauce
CARPACCIO Z OŚMIORNICY z salsą z pomidorków i szalotki, z oliwą
OCTOPUS CARPACCIO with tomato and shallot salsa, with olive oil
AHI POKE TUNA – surowy tuńczyk z mango, avocado, ogórkiem, limonką i kolendrą
AHI POKE TUNA – raw tuna with mango, avocado, cucumber, lime and coriander
TATAR Z PRZEGRZEBKÓW z kawiorem z troci francuskiej, pomarańczą, kolendrą, miętą, chilli i cytrynowym mayo
SCALLOP TARTARE with French trout caviar, orange, coriander, mint, chilli and lemon mayo
CARPACCIO WOŁOWE z marynowanymi grzybkami, kaparami, rukolą i oliwą truflową
BEEF CARPACCIO with marinated mushrooms, capers, arugula and truffle oil
OŚMIORNICA Z GRILLA podawana na sałacie z kaparami, pomidorkami cherry, parmezanem i vinegret.
GRILLED OCTOPUS served on lettuce with capers, cherry tomatoes, Parmesan cheese and vinaigrette
LOBSTER & PRAWNS MAC AND CHEESE zapiekany makaron w kremowym sosie z serem Cheddar, Gruyere, mięsem homara i krewetkami, podawany z House Salad
LOBSTER & PRAWNS MAC AND CHEESE baked pasta in a creamy sauce with Cheddar cheese, Gruyere, and meat lobster and shrimp, served with House Salad
FILET Z OKONIA MORSKIEGO podawany z puree truflowym i warzywami w emulsji cytrynowej
SEABASE FILLET served with truffle puree and vegetables in lemon emulsion
STEAK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Z GRILLA z sosem Demi Glace, z frytkami i House Salad
GRILLED BEEF SIRLOIN STEAK with Demi Glace sauce, fries and House Salad
BEZA Z MASCARPONE I OWOCAMI
Meringue with mascarpone and fresh fruit
FONDANT CZEKOLADOWY Z LODAMI WANILIOWYMI
CHOCOLATE FODANT WITH VANILLA ICE CREAM
*Do każdego rachunku doliczany jest 10% service charge