SET MENU EXCLUSIVE

AMUSE-BOUCHE:

OSTRYGA podawana z cytryną i sosem mignonette

OYSTER served with lemon and mignonette sauce

PRZYSTAWKI WSPÓLNE (starters to share):

TATAR Z PRZEGRZEBKÓW z mango, kawiorem z łososia, kolendrą, miętą chilli i cytrynowym mayo

Scallop tartare with mango, salmon caviar, coriander, mint, chilli and citrus mayo

AHI POKE TUNA – surowy tuńczyk z mango, avocado, ogórkiem, limonką I kolendrą

Ahi Poke Tuna – raw tuna with mango, avocado, cucumber, lime and coriander

CEVICHÉ Z DORSZA z avocado, szpinakiem, pomidorkami cherry, kolendrą, limonką i chili

Cod ceviche with avocado, spinach, cherry tomatoes, coriander, lime and chilli

CARPACCIO Z OŚMIORNICY z salsa z pomidorków i szalotki z oliwą

OCTOPUS CARPACCIO with tomato salsa and shallots with olive oil

PASTA Z WĘDZONEJ MAKRELI z ogórkiem konserwowym

Smoked mackerel pate with pickled cucumber

ŚWIEŻO WYPIEKANA BAGIETKA, włoska oliwa i ocet balsamiczny

Freshly baked baguette with italian olive oil and balsamic vinegar

DANIE GŁÓWNE DO WYBORU (main course to choose):

OŚMIORNICA Z GRILLA podawany z miksem sałat, pomidorkami cocktailowymi, kaparami i parmezanem i świeżo wypiekaną bagietką

GRILLED OCTOPUS served with mix salad, cherry tomatoes, capers, parmigiano and freshly baked baguette

FILET Z OKONIA MORSKIEGO podawany z puree truflowym, warzywami z emulsji cytrynowej

SEA BASS FILLET served with truffle puree, vegetables from lemon emulsion

LOBSTER &SHRIMP MAC AND CHEESE zapiekany makaron w kremowym sosie z serem cheddar, gruyere, mięsem homara I krewetkami podany z miksem sałat, pomidorkami cocktailowymi, kaparami i parmezanem

LOBSTER & SHRIMP MAC AND CHEESE baked pasta in a creamy sauce with cheddar cheese, gruyere, lobster meat and shrimps, served with a mix of lettuce, cocktail tomatoes, capers and Parmesan cheese

STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ podawany z miksem sałat, pomidorkami cocktailowymi, kaparami i parmezanem i pieczonym ziemniakiem

STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ podawany z miksem sałat, pomidorkami cocktailowymi, kaparami i parmezanem i pieczonym ziemniakiem

GRILLED BEEF TENDERLOIN STEAK served with mix salad, cherry tomatoes, capers, parmigiano and roasted potato

DESER (dessert):

BEZA Z MASCARPONE I OWOCAMI lub FONDANT CZEKOLADOWY Z LODAMI

MERINGUE WITH MASCARPONE or CHOCOLATE FODANT WITH ICE CREAM

WODA GAZOWANA I NIEGAZOWANA BEZ LIMITU

Cena za osobę: 289 złotych

Do grup powyżej 6 osób doliczany jest 10% service charge

Obserwuj nas na Instagramie