PASTA Z WĘDZONEJ MAKRELI z ogórkiem konserwowym i świeżo wypiekaną bagietką.
SMOKED MACKEREL PASTE with pickled cucumber and freshly baked baguette
ŚLEDŹ SEAFOOD STATION z sałatką ziemniaczaną, crème fraiche, piklowanym koprem włoskim i perłową cebulką
HERRING SEAFOOD STATION with potato salad, crème fraiche, pickled fennel and pearl onion
CEVICHÉ Z DORSZA z avocado, szpinakiem, pomidorkami cherry, kolendrą, limonką i chilli
COD CEVICHE with avocado, spinach, cherry tomatoes, coriander, lime and chilli
AHI POKE TUNA – surowy tuńczyk z mango, avocado, ogórkiem, limonką I kolendrą
AHI POKE TUNA – tuna tartare with mango, avocado, cucumber, lime and coriander
PASTA Z OWOCAMI MORZA tagliatelle z krewetkami, mulami, kalmarami w sosie maślano winnym.
SEAFOOD PASTA tagliatelle with prawns, mussels and calamari in a creamy white-wine sauce
ŁOSOŚ SZKOCKI LOCH DUART podawany z puree truflowym i warzywami w emulsji cytrynowej.
SCOTTISH SALMON LOCH DUART served with truffle puree and vegetables in lemon emulsion
MAŁŻE ŚW. JAKUBA serwowane na sałacie z pomidorkami koktajlowymi, kaparami i parmezanem.
SCALLOPS ST. JACQUES served on lettuce with cherry tomatoes, capers and Parmesan cheese
BUDINO – Włoski budyniowy deser ze słonym karmelem
BUDINO – Italian pudding dessert with salty caramel
*Do każdego rachunku doliczany jest 10% service charge