ŚLEDŹ LITEWSKI z sałatką ziemniaczaną, crème fraiche, piklowanym koprem włoskim i perłową cebulką
Lituanian style herring with potato salad, crème fraiche, pickled fennel and pearl onion
CEVICHÉ Z DORSZA z avocado, szpinakiem, pomidorkami cherry, kolendrą, limonką i chilli
Cod ceviche with avocado, spinach, cherry tomatoes, coriander, lime and chilli
TATAR Z ŁOSOSIA z cebulką i koperkiem
Salmon tartare with onion and dill
PASTA Z WĘDZONEJ MAKRELI z ogórkiem konserwowym
Smoked mackerel pate with pickled cucumber
ŚWIEŻO WYPIEKANA BAGIETKA, włoska oliwa i ocet balsamiczny
Freshly baked baguette with italian olive oil and balsamic vinegar
PASTA Z OWOCAMI MORZA tagliatelle z krewetkami, mulami, kalmarami w sosie maślano winnym
SEAFOOD PASTA tagliatelle with shrimps, mussels, calamari in a butter and wine sauce
BRITISH FISH & CHIPS – polędwica z dorsza atlantyckiego w cieście piwnym, podawana z frytkami, tłucoznym groszkiem, sosem tatarskim i Sarson’s malt vinegar
BRITISH FISH & CHIPS – Atlantic cod sirloin in beer soaked batter served with chips, mushy peas, tartar sauce and Sarson’s malt vinegar
KREWETKI Z CZOSNKIEM, SZALOTKĄ I ŚWIEŻYMI ZIOŁAMI podawane z miksem sałat, pomidorkami cocktailowymi, kaparami, parmezanem i bagietką
SHRIMPS WITH GARLIC, SHALLOT, FRESH HERBS with mix salad, cherry tomatoes, capers, parmigiano and freshly baked baguette
PIERŚ Z KURCZAKA ZAGRODOWEGO, podawana z warzywami sezonowymi , pistacjami i suszonymi pomidorami
GRILLED CHICKEN served with seasonal vegetables, pistachios and sun-dried tomatoes
BUDINO – WŁOSKI BUDYNIOWY DESER Z SOLONYM CARAMELEM
BUDINO – ITALIAN PUDDING DESSERT WITH SALTED CARAMEL
WODA GAZOWANA i NIEGAZOWANA BEZ LIMITU
*Do każdego rachunku doliczany jest 10% service charge