PASTA Z WĘDZONEJ MAKRELI z ogórkiem konserwowym i świeżo wypiekaną bagietką.
SMOKED MACKEREL PASTE with pickled cucumber and freshly baked baguette
CEVICHÉ Z DORSZA z avocado, szpinakiem, pomidorkami cherry, kolendrą, limonką i chilli
COD CEVICHE with avocado, spinach, cherry tomatoes, coriander, lime and chilli
AHI POKE TUNA – surowy tuńczyk z mango, avocado, ogórkiem, limonką I kolendrą
AHI POKE TUNA – raw tuna with mango, avocado, cucumber, lime and coriander
TATAR Z PRZEGRZEBKÓW z kawiorem z troci francuskiej, pomarańczą, kolendrą, miętą, chilli i cytrynowym mayo
SCALLOPS TARTARE with French trout caviar, orange, coriander, mint, chilli and lemon mayo
CARPACCIO WOŁOWE z marynowanymi grzybkami, kaparami, rukolą i oliwą truflową
BEEF CARPACCIO with marinated mushrooms, capers, arugula and truffle oil
OŚMIORNICA Z GRILLA podawana na sałacie z kaparami, pomidorkami cherry, parmezanem i vinegret
GRILLED OCTOPUS served on lettuce with capers, cherry tomatoes, Parmesan cheese and vinaigrette
STEAK Z TUŃCZYKA podawany z House Salad, frytkami i sosem Ponzu
TUNA STEAK served with House Salad, fries and Ponzu sauce
KREWETKI Z GRILLA z czosnkiem i szalotką podawane z House Salad i bagietką
GRILLED PRAWNS with garlic and shallot served with House Salad and baguette
PIERŚ Z KURCZAKA ZAGRODOWEGO podawana z puree truflowym i warzywami w sosie demi glace
FREE RANGE CHICKEN BREAST served with truffle puree and vegetables in demi glace sauce
BUDINO – Włoski budyniowy deser ze słonym karmelem
BUDINO – Italian pudding dessert with salty caramel
BEZA Z MASCARPONE I ŚWIEŻYMI OWOCAMI
Meringue with mascarpone and fresh fruit
*Do każdego rachunku doliczany jest 10% service charge