SET MENU II

PRZYSTAWKI WSPÓLNE (starters to share):

TATAR Z ŁOSOSIA z cebulką i koperkiem

Salmon tartare with onion and dill

ŚLEDŹ LITEWSKI z sałatką ziemniaczaną, crème fraiche, piklowanym koprem włoskim i perłową cebulką

Lituanian style herring with potato salad, crème fraiche, pickled fennel and pearl onion

CARPACCIO WOŁOWE z marynowanymi grzybkami

Beef carpaccio sered with marinated mushrooms

PASTA Z WĘDZONEJ MAKRELI z ogórkiem konserwowym

Smoked mackerel pate with pickled cucumber

ŚWIEŻO WYPIEKANA BAGIETKA, włoska oliwa i ocet balsamiczny

Freshly baked baguette with italian olive oil and balsamic vinegar

DANIE GŁÓWNE DO WYBORU (main course to choose):

BABY KALMARY Z GRILLA podawane z miksem sałat, pomidorkami cocktailowymi, kaparami, parmezanem i świeżo wypiekaną bagietką

GRILLED BABY CALAMARI served with mix salad, cherry tomatoes, capers, parmigiano and freshly baked baguette

STEK Z TUŃCZYKA Z GRILLA podawany z frytkami, miksem sałat, pomidorkami cocktailowymi, kaparami i parmezanem

GRILLED TUNA STEAK served with mix salad, cherry tomatoes, capers, parmigiano and freshly baked baguette

KREWETKI Z GRILLA z czosnkiem i szalotką, podawane z miksem sałat, pomidorkami cocktailowymi, kaparami, parmezanem i świeżo wypiekaną bagietką

GRILLED PRAWNS with garlic and shallots, served with a mix of lettuces, cock-tail tomatoes, capers, Parmesan cheese and freshly baked baguette

GRILLOWANY STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ podawany z frytkami, miksem sałat, pomidorkami cocktailowymi, kaparami, parmezanem

GRILLED BEEF TENDERLOIN STEAK served with french fries, mix salad, cherry tomatoes, capers, parmigiano

DESER (dessert):

BUDINO – WŁOSKI BUDYNIOWY DESER Z SOLONYM CARAMELEM

BUDINO – ITALIAN PUDDING DESSERT WITH SALTED CARAMEL

WODA GAZOWANA i NIEGAZOWANA BEZ LIMITU

Cena za osobę: 239 złotych

Do grup powyżej 6 osób doliczany jest 10% service charge

Obserwuj nas na Instagramie