SET MENU II

AMUSE BOUCHE

PASTA Z WĘDZONEJ MAKRELI z ogórkiem konserwowym i świeżo wypiekaną bagietką.

SMOKED MACKEREL PASTE with pickled cucumber and freshly baked baguette

PRZYSTAWKI WSPÓLNE (starters to share):

CEVICHÉ Z DORSZA z avocado, szpinakiem, pomidorkami cherry, kolendrą, limonką i chilli

COD CEVICHE with avocado, spinach, cherry tomatoes, coriander, lime and chilli

AHI POKE TUNA – surowy tuńczyk z mango, avocado, ogórkiem, limonką I kolendrą

AHI POKE TUNA – raw tuna with mango, avocado, cucumber, lime and coriander

TATAR Z PRZEGRZEBKÓW z kawiorem z troci francuskiej, pomarańczą, kolendrą, miętą, chilli i cytrynowym mayo

SCALLOPS TARTARE with French trout caviar, orange, coriander, mint, chilli and lemon mayo

CARPACCIO WOŁOWE z marynowanymi grzybkami, kaparami, rukolą i oliwą truflową

BEEF CARPACCIO with marinated mushrooms, capers, arugula and truffle oil

DANIE GŁÓWNE DO WYBORU (main course to choose):

OŚMIORNICA Z GRILLA podawana na sałacie z kaparami, pomidorkami cherry, parmezanem i vinegret

GRILLED OCTOPUS served on lettuce with capers, cherry tomatoes, Parmesan cheese and vinaigrette

STEAK Z TUŃCZYKA podawany z House Salad, frytkami i sosem Ponzu

TUNA STEAK served with House Salad, fries and Ponzu sauce

KREWETKI Z GRILLA z czosnkiem i szalotką podawane z House Salad i bagietką

GRILLED PRAWNS with garlic and shallot served with House Salad and baguette

PIERŚ Z KURCZAKA ZAGRODOWEGO podawana z puree truflowym i warzywami w sosie demi glace

FREE RANGE CHICKEN BREAST served with truffle puree and vegetables in demi glace sauce

DESER (dessert):

BUDINO – Włoski budyniowy deser ze słonym karmelem

BUDINO – Italian pudding dessert with salty caramel

BEZA Z MASCARPONE I ŚWIEŻYMI OWOCAMI

Meringue with mascarpone and fresh fruit

Cena za osobę: 289 złotych

*Do każdego rachunku doliczany jest 10% service charge

Obserwuj nas na Instagramie