Menu Sopot

    • FRESH OYSTERS & CAVIAR

      PROMO: 5+1 GRATIS SZT. 10+2 GRATIS SZT.

    • OSTRYGI

      CENA SEZONOWA

      podawane na lodzie z cytryną

    • OSTRYGA ROCKEFELLER

      3 SZT./CENA SEZONOWA

      zapiekana pod parmezanem

    • IMPERIAL BLACK CAVIAR

      479

      czarny kawior z jesiotra 50g

    • NEUVIC KAWIOR Z TROCI FRANCUSKIEJ

      169

      kawior z francuskiej farmy Neuvic 50g podawany na lodzie z cytryną, crème fraiche, koperkiem i blinami

    • SEAFOOD LOVERS

    • HIT TATAR Z PRZEGRZEBKÓW

      69

      z kawiorem z troci francuskiej, pomarańczą, kolendrą, miętą, chili i cytrynowym mayo

    • HIT AHI POKE TUNA

      63

      surowy tuńczyk z mango, avocado, ogórkiem, limonką i kolendrą

    • CEVICHЀ Z DORSZA

      53

      z chili, avocado, kolendrą, pomidorkami cherry i baby szpinakiem

    • CARPACCIO Z OŚMIORNICY

      68

      z salsą z pomidorów i szalotki, z oliwą

    • TATAR Z SZKOCKIEGO ŁOSOSIA LOCH DUART

      54

      łosoś Label Rouge z koperkiem, cebulką i cytrynowym mayo

    • ŚLEDŹ PO KASZUBSKU danie regionalne

      36

      inspirowany tradycyjną kaszubską recepturą z cebulą i rodzynkami

    • ŚLEDŹ LITEWSKI

      44

      z sałatką ziemniaczaną, crѐme fraiche, piklowanym koprem włoskim i perłową cebulką

    • HOUSE SPECIALS

    • HIT BRITISH FISH & CHIPS

      64

      polędwica z dorsza atlantyckiego w cieście piwnym podawana z frytkami, tłuczonym groszkiem,
      sosem tatarskim i Sarson’s Malt Vinegar

    • HIT LOBSTER & SHRIMP MAC AND CHEESE

      154

      zapiekany makaron w kremowym sosie z serem cheddar, gruyère, mięsem z homara i krewetkami, podawany z House Salad

    • HIT PASTA Z OWOCAMI MORZA *dodaj Homara wg. wagi: 59zł/100g

      79

      tagliatelle z krewetkami, mulami, kalmarami w sosie winno-maślanym

    • CHRUPIĄCE KALMARY

      56

      z sosem spicy-mayo

    • BURGER Z KREWETKAMI I CHORIZO

      68

      podawany z frytkami, avocado, pomidorem, rukolą i spacy-mayo

    • FILET Z OKONIA MORSKIEGO

      93

      podawany z purée truflowym i warzywami w emulsji cytrynowej

    • SMALL CRAB LEGS

      129

      gorące nogi kraba śnieżnego z House Salad i masłem klarowanym

    • SEAFOOD EXCLUSIVE

      *o dostępność pozycji zapytaj swojego kelnera

    • SEAFOOD PLATER EXCLUSIVE dla 2os, cold

      599

      Homar, Ostrygi, nogi Kraba Śnieżnego, kawior z Troci Francuskiej, Krewetki, Mule, tatar z Przegrzebków, Wakame Salad, Bliny, sos Ponzu, Mignonette, spicy mayo i lemon mayo

    • HIT SEAFOOD PLATER EXCLUSIVE dla 2 os, hot

      859

      Homar (połówka), nogi Kraba Śnieżnego, Ośmiornica, Małże Św. Jakuba, Krewetki Tygrysie, Kalmary Chrupiące, Ostrygi Rockefeller, Wakame Salad, palone masło, House Salad, bagietka, sos spicy mayo

    • NEW SEAFOOD PLATER ULTRA EXCLUSIVE

      2390

      imperial black caviar, homar (cały), langusta karaibska, ostrygi, nogi kraba królewskiego, małże św. jakuba, krewetki tygrysie, ośmiornica, nogi kraba śnieżnego, kalmary chrupiące, wakame salad, house salad, bagietka, bliny, sosy: spicy mayo, lemon mayo, ponzu i mignonette 

    • HOMAR

      59 wg. wagi/100g

      podawany z klarowanym masłem, House Salad i bagietką

    • LANGUSTA KARAIBSKA

      359

      podawana z klarowanym masłem, House Salad i bagietką

    • SURF & TURF

      239

      steak wołowy, grillowane kalmary i krewetki, małż św. Jakuba, House Salad, frytki

    • ZUPY & SAŁATY

    • HIT TAJSKA ZUPA SEAFOOD

      55

      z mulami, krewetkami, rybą, sezamem i kolendrą

    • ZUPA RYBNA

      39

      z pomidorami, warzywami, kawałkami ryb i koperkiem

    • SAŁATKA NICEJSKA Z GRILLOWANYM TUŃCZYKIEM

      72

      z pomidorami, zieloną fasolką, jajkiem, ziemniakami, oliwkami

    • CAESAR SALAD do wyboru

      Z GRILLOWANYMI KREWETKAMI 66
      Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM 49
    • GRILL SPECIALS

    • NEW OŚMIORNICA Z GRILLA

      149

      podawana z śródziemnomorską salsą i majonezem szczypiorkowym

    • GRILLOWANA KAŁAMARNICA

      75

      pieczony koper włoski, sezonowe warzywa, pomidorowy winegret z chorizo

    • STEAK Z TUŃCZYKA

      99

      podawane z House Salad i frytkami i sosem Ponzu

    • NEW MAŁŻE ŚW. JAKUBA

      119

      podawane z puree z groszku z miętą i sosem beurre blanc waniliowym

    • BABY KALMARY Z GRILLA

      79

      podawane z House Salad, gremolatą i bagietką

    • HIT KREWETKI Z GRILLA do wyboru

      79

      z czosnkiem i szalotką LUB w zielonym curry z mlekiem kokosowym i liśćmi kafiru LUB z mango-chilli, limonką i kolendrą

    • HALIBUT Z GRILLA

      74

      podawany z frytkami i house salad

    • ŁOSOŚ SZKOCKI LOCH DUART

      93

      łosoś Label Rouge podawany z puree truflowym i warzywami w emulsji cytrynowej

    • MEAT LOVERS

    • CARPACCIO WOŁOWE

      59

      z marynowanymi grzybkami

    • PIERŚ Z KURCZAKA ZAGRODOWEGO

      67

      podawany z warzywami sezonowymi, pistacjami i suszonymi pomidorami

    • STEAK WOŁOWY Z GRILLA

      135

      z sosem Demi Glace, z frytkami i House Salad

    • VEGAN VEGE & GLUTEN FREE LOVERS

    • CARPACCIO Z BURAKA

      38

      z sałatką z tofu i prażonymi pistacjami

    • YELLOW THAI CURRY

      56

      z warzywami i mlekiem kokosowym, podawane z Wakame Salad

    • DODATKI

    • FRYTKI

      14
    • PURÉE TRUFLOWE

      23
    • ZIEMNIAK PIECZONY

      15
    • BAGIETKA

      10
    • HOUSE SALAD | WAKAME SALAD

      15
    • WARZYWA SEZONOWE

      23
    • SOS: TATARSKI, SPACY-MAYO, SWEET-VINEGAR, WASABI-MAYO, AIOLI, PONZU, MIGNONETTE

      6
    • DESERY

    • BEZA Z MASCARPONE

      34
    • BUDINO

      28
    • BROWNIE Z ORZECHAMI NA CIEPŁO Z LODAMI

      33
x
Obserwuj nas na Instagramie