PROMO: 5+1 GRATIS SZT. 10+2 GRATIS SZT.
OSTRYGI
podawane na lodzie z cytryną
OSTRYGA ROCKEFELLER
zapiekana pod parmezanem
ANTONIUS OSCIETRA CAVIAR
„Perła wśród pereł” polskie kawior z jesiotra 50 gram podawany na lodzie z cytryną, crème fraiche, koperkiem i blinami
ANTONIUS SIBERIAN CAVIAR
Polski kawior z jesiotra syberyjskiego 50 gram podawany na lodzie z cytryną, crème fraiche, koperkiem i blinami
NEUVIC KAWIOR Z TROCI FRANCUSKIEJ
kawior z francuskiej farmy Neuvic 50g podawany na lodzie z cytryną, crème fraiche, koperkiem i blinami
NEW ASSIETTE ZIMNYCH PRZYSTAWEK
Krewetki, Ostrygi, Tatar z Dorady Różowej, Cèviche z Ryby Księżycowej, Ahi Poke Tuna, Lemon-mayo
HIT TATAR Z PRZEGRZEBKÓW
z kawiorem z troci francuskiej, pomarańczą, kolendrą, miętą, chili i cytrynowym mayo
HIT AHI POKE TUNA
surowy tuńczyk z mango, avocado, ogórkiem, limonką i kolendrą
CEVICHЀ Z RYBY KSIĘŻYCOWEJ
z krewetką vannamei, purée z batata, kolendrą i tiger milk
CARPACCIO Z OŚMIORNICY
z salsą z pomidorów i szalotki, z oliwą
TATAR Z DORADY RÓŻOWEJ
z szalotką, kolendrą, ogórkiem, chili, Finger Lime i żelem z rokitnika
SHRIMP’CARGOS
krewetki zapiekane w maśle czosnkowo ziołowym pod serem Gruyèr i Cheddar
ŚLEDŹ SEAFOOD STATION
z sałatką ziemniaczaną, crѐme fraiche, piklowanym koprem włoskim i perłową cebulką
SHRIMP DYNAMITE 🌶️
chrupiące krewetki z sosem Dynamite
HIT BRITISH FISH & CHIPS
polędwica z dorsza atlantyckiego w cieście piwnym podawana z frytkami, tłuczonym groszkiem,
sosem tatarskim i Sarson’s Malt Vinegar
HIT LOBSTER & SHRIMP MAC AND CHEESE
zapiekany makaron w kremowym sosie z serem cheddar, gruyère, mięsem z homara i krewetkami, podawany z House Salad
NEW RAVIOLI Z HOMAREM I KREWETKAMI
Podawane z crème freiche, kawiorem z troci francuskiej, atrament z kałamarnicy
HIT PASTA Z OWOCAMI MORZA *dodaj Homara wg. wagi: 65zł/100g
tagliatelle z krewetkami, mulami, kalmarami w sosie winno-maślanym
CHRUPIĄCE KALMARY
z sosem spicy-mayo
BURGER Z KREWETKAMI I CHORIZO
podawany z frytkami, avocado, pomidorem, rukolą i spacy-mayo
FILET Z OKONIA MORSKIEGO
podawany z purée truflowym i warzywami w emulsji cytrynowej
MULE
do wybory: Klasyczne z czosnkiem i szalotką LUB w kremowym sosie Gorgonzola LUB Thai style
*o dostępność pozycji zapytaj swojego kelnera
SEAFOOD PLATER EXCLUSIVE dla 2os, cold
Homar, Ostrygi, nogi Kraba Śnieżnego, kawior z Troci Francuskiej, Krewetki, Mule, tatar z Przegrzebków, Wakame Salad, Bliny, sos Ponzu, Mignonette, spicy mayo i lemon mayo
HIT SEAFOOD PLATER EXCLUSIVE dla 2 os, hot
Homar (połówka), nogi Kraba Śnieżnego, Ośmiornica, Małże Św. Jakuba, Krewetki Tygrysie, Kalmary Chrupiące, Ostrygi Rockefeller, Wakame Salad, palone masło, House Salad, bagietka, sos spicy mayo
NEW SEAFOOD PLATER ULTRA EXCLUSIVE
imperial black caviar, homar (cały), langusta karaibska, ostrygi, nogi kraba królewskiego, małże św. jakuba, krewetki tygrysie, ośmiornica, nogi kraba śnieżnego, kalmary chrupiące, wakame salad, house salad, bagietka, bliny, sosy: spicy mayo, lemon mayo, ponzu i mignonette
HOMAR
podawany z klarowanym masłem, House Salad i bagietką
LANGUSTA KARAIBSKA
podawana z klarowanym masłem, House Salad i bagietką
SURF & TURF
steak wołowy, grillowane kalmary i krewetki, małże św. Jakuba podawane z sosem Demi Glace pieprzowym, papryczkami Padrons i potatkami
HIT TAJSKA ZUPA SEAFOOD
z mulami, krewetkami, rybą, sezamem i kolendrą
ZUPA RYBNA
z pomidorami, warzywami, kawałkami ryb i koperkiem
SAŁATKA NICEJSKA Z GRILLOWANYM TUŃCZYKIEM
z pomidorami, zieloną fasolką, jajkiem, ziemniakami, oliwkami
CAESAR SALAD do wyboru
NEW OŚMIORNICA Z GRILLA
podawana z śródziemnomorską salsą i majonezem szczypiorkowym
STEAK Z TUŃCZYKA
podawany z House Salad i frytkami i sosem Ponzu
NEW MAŁŻE ŚW. JAKUBA
podawane z puree z groszku z miętą i sosem beurre blanc waniliowym
BABY KALMARY Z GRILLA
podawane z House Salad, gremolatą i bagietką
HIT KREWETKI Z GRILLA do wyboru
z czosnkiem i szalotką LUB w zielonym curry z mlekiem kokosowym i liśćmi kafiru LUB z mango-chilli, limonką i kolendrą
HALIBUT Z GRILLA
podawany z frytkami i house salad
ŁOSOŚ SZKOCKI LOCH DUART
łosoś Label Rouge podawany z puree truflowym i warzywami w emulsji cytrynowej
TATAR WOŁOWY
z majonezem truflowym
PIERŚ Z KURCZAKA ZAGRODOWEGO
podawany z warzywami sezonowymi, pistacjami i suszonymi pomidorami
STEAK WOŁOWY Z GRILLA
z sosem Demi Glace pieprzowym, papryczkami Padrons i potatkami
SHITAKE MUSHROOM SOUP
Bulion dashi z grzybami shitake, shimeji, fasolą edamame, pak choi, oliwą truflową i szczypiorkiem
YELLOW THAI CURRY
z warzywami i mlekiem kokosowym, podawane z Wakame Salad
FRYTKI
PURÉE TRUFLOWE
ZIEMNIAK PIECZONY
BAGIETKA
HOUSE SALAD | WAKAME SALAD
WARZYWA SEZONOWE
SOS: TATARSKI, SPACY-MAYO, SWEET-VINEGAR, WASABI-MAYO, AIOLI, PONZU, MIGNONETTE
BEZA Z MASCARPONE
TIRAMISU PISTACJOWE
FONDANT CZEKOLADOWY Z LODAMI