Menu Warszawa

    • FRESH OYSTERS

      PROMO: 5+1 GRATIS SZT. 10+2 GRATIS SZT.

    • OSTRYGA ROCKEFELLER

      CENA SEZONOWA

      zapiekana pod parmezanem

    • OSTRYGI

      CENA SEZONOWA

      podawane na lodzie z cytryną
      1 szt. | 5+1 gratis szt. | 10+2 gratis szt.

    • CAVIAR

      Kawior podajemy na lodzie z cytryną, crème fraîche, koperkiem i blinami

    • ANTONIUS SIBERIAN CAVIAR

      459

      polski kawior z jesiotra syberyjskiego 50g

    • NEW ANTONIUS OSCIETRA CAVIAR

      519

      “Perła wśród pereł” polski kawior z jesiotra 50g

    • KRISTAL CAVIAR PARIS

      50 gram / 539
      20 gram / 280

      kawior z ikry jesiotra Acipenser Schrenkii X HUSO Dauricus podawany na lodzie z cytryną, crème fraiche, koperkiem i blinami

    • NEUVIC KAWIOR Z TROCI FRANCUSKIEJ

      179

      kawior z francuskiej farmy Neuvic 50 g

    • NEW CAVIAR EXCLUSIVE SET

      1399

      Set 3 kawiorów: Kaviari Paris Kristal, Antonius Siberian, Antonius Oscietra 

    • SEAFOOD LOVERS

    • NEW ASSIETTE ZIMNYCH PRZYSTAWEK

      279

      Krewetki, Ostrygi, Tatar z Dorady Różowej, Cèviche z Ryby Księżycowej, Ahi Poke Tuna, Lemon-mayo

    • HIT TATAR Z PRZEGRZEBKÓW

      72

      z kawiorem z troci francuskiej, pomarańczą, kolendrą, miętą, chili i cytrynowym mayo

    • SHRIMP’CARGOS

      69

      krewetki zapiekane w maśle czosnkowo ziołowym pod serem Gruyèr i Cheddar

    • HIT AHI POKE TUNA

      72

      surowy tuńczyk z mango, avocado, ogórkiem, limonką i kolendrą

    • CEVICHЀ Z RYBY KSIĘŻYCOWEJ

      69

      z krewetką vannamei, purée z batata, kolendrą i tiger milk

    • CARPACCIO Z OŚMIORNICY

      77

      z salsą z pomidorów i szalotki, z oliwą

    • TATAR Z DORADY RÓŻOWEJ

      69

      z szalotką, kolendrą, ogórkiem, chili, Finger Lime i żelem z rokitnika

    • ŚLEDŹ SEAFOOD STATION

      48

      z sałatką ziemniaczaną, crѐme fraiche, piklowanym koprem włoskim i perłową cebulką

    • HOUSE SPECIALS

    • SHRIMP DYNAMITE 🌶️

      88

      chrupiące krewetki z sosem Dynamite

    • BRITISH FISH & CHIPS

      69

      polędwica z dorsza atlantyckiego w cieście piwnym podawana z frytkami, tłuczonym groszkiem,
      sosem tatarskim i Sarson’s Malt Vinegar

    • HIT LOBSTER & PRAWNS MAC AND CHEESE

      169

      zapiekany makaron w kremowym sosie z serem cheddar, gruyère i z mięsem z homara i krewetkami, podawany z House Salad

    • HIT PASTA Z OWOCAMI MORZA *dodaj Homara wg. wagi: 65zł/100g

      88

      tagliatelle z krewetkami, mulami, kalmarami w sosie winno-maślanym

    • CHRUPIĄCE KALMARY

      62

      z sosem spicy-mayo

    • BURGER Z KREWETKAMI I CHORIZO

      69

      podawany z frytkami, avocado, pomidorem, rukolą i spacy-mayo

    • FILET Z OKONIA MORSKIEGO

      102

      podawany z purée truflowym i warzywami w emulsji cytrynowej

    • MULE

      77

      do wybory: Klasyczne z czosnkiem i szalotką LUB w kremowym sosie Gorgonzola LUB Thai style

    • SEAFOOD EXCLUSIVE

    • SEAFOOD PLATER EXCLUSIVE dla 2os, cold

      699

      Plater na lodzie dla 2 osób:
      Homar, Ostrygi, nogi Kraba Śnieżnego, kawior z Troci Francuskiej, Krewetki, Mule, tatar z Przegrzebków, Wakame Salad, Bliny, sos Ponzu, Mignonette, spicy mayo i lemon mayo

    • HIT SEAFOOD PLATER EXCLUSIVE dla 2 os, hot

      899

      Homar (połówka), nogi Kraba Śnieżnego, Ośmiornica, Małże Św. Jakuba, Krewetki Tygrysie, Kalmary Chrupiące, Ostrygi Rockefeller, Wakame Salad, palone masło, House Salad, bagietka, sos spicy mayo

    • NEW SEAFOOD PLATER ULTRA EXCLUSIVE

      2499

      antonius siberian caviar, homar (cały), langusta karaibska, ostrygi, nogi kraba królewskiego, małże św. jakuba, krewetki tygrysie, ośmiornica, nogi kraba śnieżnego, kalmary chrupiące, wakame salad, house salad, bagietka, bliny, sosy: spicy mayo, lemon mayo, ponzu i mignonette 

    • HOMAR

      65 wg. wagi/100g

      podawany z klarowanym masłem, House Salad i bagietką

    • LANGUSTA KARAIBSKA

      379

      podawana z klarowanym masłem, House Salad i bagietką

    • TATAR WOŁOWY

      84

      z ostrygą i majonezem truflowym

    • SURF & TURF

      252

      steak wołowy, grillowane kalmary i krewetki, małże św. Jakuba podawane z sosem Demi Glace pieprzowym, papryczkami Padrons i potatkami 

    • ZUPY & SAŁATY

    • HIT TAJSKA ZUPA SEAFOOD

      62

      z mulami, krewetkami, rybą, sezamem i kolendrą

    • ZUPA RYBNA

      41

      z pomidorami, warzywami, kawałkami ryb i koperkiem

    • SAŁATKA NICEJSKA Z GRILLOWANYM TUŃCZYKIEM

      72

      z pomidorami, zieloną fasolką, jajkiem, ziemniakami, oliwkami

    • CAESAR SALAD do wyboru

      Z GRILLOWANYMI KREWETKAMI 68
      Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM 49
    • GRILL SPECIALS

    • NEW OŚMIORNICA Z GRILLA

      149

      podawana z śródziemnomorską salsą i majonezem szczypiorkowym

    • STEAK Z TUŃCZYKA

      99

      podawany z House Salad i frytkami i sosem Ponzu

    • NEW MAŁŻE ŚW. JAKUBA

      129

      podawane z puree z groszku z miętą i sosem beurre blanc waniliowym

    • BABY KALMARY Z GRILLA

      84

      podawane z House Salad, gremolatą i bagietką

    • HIT KREWETKI Z GRILLA do wyboru

      82

      z czosnkiem i szalotką LUB w kremowym sosie z Gorgonzolą LUB z mango-chilli, limonką i kolendrą

    • HALIBUT Z GRILLA

      84

      podawany z frytkami i house salad

    • TURBOT Z GRILLA

      44 wg. wagi/ 100g

      podawany z klarowanym masłem, House Salad i frytkami

    • ŁOSOŚ SZKOCKI LOCH DUART

      98

      łosoś Label Rouge podawany z puree truflowym i warzywami w emulsji cytrynowej

    • MEAT LOVERS

    • TATAR WOŁOWY

      69

      z majonezem truflowym

    • PIERŚ Z KURCZAKA ZAGRODOWEGO

      72

      podawany z warzywami sezonowymi, pistacjami i suszonymi pomidorami

    • STEAK WOŁOWY Z GRILLA

      142

      z sosem Demi Glace pieprzowym, papryczkami Padrons i potatkami 

    • VEGAN VEGE & GLUTEN FREE LOVERS

    • SHITAKE MUSHROOM SOUP

      38

      Bulion dashi z grzybami shitake, shimeji, fasolą edamame, pak choi, oliwą truflową i szczypiorkiem

    • YELLOW THAI CURRY

      58

      z warzywami i mlekiem kokosowym, podawane z Wakame Salad

    • DESERY

    • BEZA Z MASCARPONE

      37
    • TIRAMISU PISTACJOWE

      42
    • FONDANT CZEKOLADOWY Z LODAMI

      39
    • DODATKI

    • FRYTKI

      16
    • PURÉE TRUFLOWE

      24
    • ZIEMNIAK PIECZONY

      16
    • BAGIETKA

      12
    • HOUSE SALAD | WAKAME SALAD

      16
    • WARZYWA SEZONOWE

      23
    • SOS: TATARSKI, SPACY-MAYO, SWEET-VINEGAR, WASABI-MAYO, AIOLI, PONZU, MIGNONETTE

      6
x
Obserwuj nas na Instagramie