PROMO: 5+1 GRATIS SZT. 10+2 GRATIS SZT.
OSTRYGA ROCKEFELLER
zapiekana pod parmezanem
OSTRYGI
podawane na lodzie z cytryną
1 szt. | 5+1 gratis szt. | 10+2 gratis szt.
Kawior podajemy na lodzie z cytryną, crème fraîche, koperkiem i blinami
ANTONIUS SIBERIAN CAVIAR
polski kawior z jesiotra syberyjskiego 50g
NEW ANTONIUS OSCIETRA CAVIAR
“Perła wśród pereł” polski kawior z jesiotra 50g
KRISTAL CAVIAR PARIS
kawior z ikry jesiotra Acipenser Schrenkii X HUSO Dauricus. 20 gram / 230 i 50 gram / 539 podawany na lodzie z cytryną, crème fraiche, koperkiem i blinami
NEUVIC KAWIOR Z TROCI FRANCUSKIEJ
kawior z francuskiej farmy Neuvic 50 g
NEW CAVIAR EXCLUSIVE SET
Set 3 kawiorów: Imperial Black, Antonius Siberian i Francuskie Kawior z Troci
HIT TATAR Z PRZEGRZEBKÓW
z kawiorem z troci francuskiej, pomarańczą, kolendrą, miętą, chili i cytrynowym mayo
SHRIMP’CARGOS
krewetki zapiekane w maśle czosnkowo ziołowym pod serem Gruyèr i Cheddar
HIT AHI POKE TUNA
surowy tuńczyk z mango, avocado, ogórkiem, limonką i kolendrą
CEVICHЀ Z DORSZA
z chili, avocado, kolendrą, pomidorkami cherry i baby szpinakiem
CARPACCIO Z OŚMIORNICY
z salsą z pomidorów i szalotki, z oliwą
TATAR Z SZKOCKIEGO ŁOSOSIA LOCH DUART
łosoś Label Rouge z koperkiem, cebulką i cytrynowym mayo
ŚLEDŹ SEAFOOD STATION
z sałatką ziemniaczaną, crѐme fraiche, piklowanym koprem włoskim i perłową cebulką
BRITISH FISH & CHIPS
polędwica z dorsza atlantyckiego w cieście piwnym podawana z frytkami, tłuczonym groszkiem,
sosem tatarskim i Sarson’s Malt Vinegar
HIT LOBSTER MAC AND CHEESE
zapiekany makaron w kremowym sosie z serem cheddar, gruyère i z gotowanym mięsem z homara, podawany z House Salad
HIT PASTA Z OWOCAMI MORZA *dodaj Homara wg. wagi: 59zł/100g
tagliatelle z krewetkami, mulami, kalmarami w sosie winno-maślanym
CHRUPIĄCE KALMARY
z sosem spicy-mayo
BURGER Z KREWETKAMI I CHORIZO
podawany z frytkami, avocado, pomidorem, rukolą i spacy-mayo
FILET Z OKONIA MORSKIEGO
podawany z purée truflowym i warzywami w emulsji cytrynowej
SMALL CRAB LEGS
gorące nogi kraba śnieżnego z House Salad i masłem klarowanym
SEAFOOD PLATER EXCLUSIVE dla 2os, cold
Plater na lodzie dla 2 osób:
Homar, Ostrygi, nogi Kraba Śnieżnego, kawior z Troci Francuskiej, Krewetki, Mule, tatar z Przegrzebków, Wakame Salad, Bliny, sos Ponzu, Mignonette, spicy mayo i lemon mayo
HIT SEAFOOD PLATER EXCLUSIVE dla 2 os, hot
Homar (połówka), nogi Kraba Śnieżnego, Ośmiornica, Małże Św. Jakuba, Krewetki Tygrysie, Kalmary Chrupiące, Ostrygi Rockefeller, Wakame Salad, palone masło, House Salad, bagietka, sos spicy mayo
NEW SEAFOOD PLATER ULTRA EXCLUSIVE
antonius siberian caviar, homar (cały), langusta karaibska, ostrygi, nogi kraba królewskiego, małże św. jakuba, krewetki tygrysie, ośmiornica, nogi kraba śnieżnego, kalmary chrupiące, wakame salad, house salad, bagietka, bliny, sosy: spicy mayo, lemon mayo, ponzu i mignonette
HOMAR
podawany z klarowanym masłem, House Salad i bagietką
LANGUSTA KARAIBSKA
podawana z klarowanym masłem, House Salad i bagietką
SURF & TURF
steak wołowy, grillowane kalmary i krewetki, małż św. Jakuba, House Salad, frytki
HIT TAJSKA ZUPA SEAFOOD
z mulami, krewetkami, rybą, sezamem i kolendrą
ZUPA RYBNA
z pomidorami, warzywami, kawałkami ryb i koperkiem
SAŁATKA NICEJSKA Z GRILLOWANYM TUŃCZYKIEM
z pomidorami, zieloną fasolką, jajkiem, ziemniakami, oliwkami
CAESAR SALAD do wyboru
NEW OŚMIORNICA Z GRILLA
podawana z śródziemnomorską salsą i majonezem szczypiorkowym
STEAK Z TUŃCZYKA
podawane z House Salad i frytkami i sosem Ponzu
NEW MAŁŻE ŚW. JAKUBA
podawane z puree z groszku z miętą i sosem beurre blanc waniliowym
BABY KALMARY Z GRILLA
podawane z House Salad, gremolatą i bagietką
HIT KREWETKI Z GRILLA do wyboru
z czosnkiem i szalotką LUB w zielonym curry z mlekiem kokosowym i liśćmi kafiru LUB z mango-chilli, limonką i kolendrą
NEW KREWETKI TYGRYSIE Z GRILLA
5 szt. krewetek w całości podawanych z House Salad i bagietką
HALIBUT Z GRILLA
podawany z frytkami i house salad
TURBOT Z GRILLA
podawany z klarowanym masłem, House Salad i frytkami
ŁOSOŚ SZKOCKI LOCH DUART
łosoś Label Rouge podawany z puree truflowym i warzywami w emulsji cytrynowej
CARPACCIO WOŁOWE
z marynowanymi grzybkami
PIERŚ Z KURCZAKA ZAGRODOWEGO
podawany z warzywami sezonowymi, pistacjami i suszonymi pomidorami
STEAK WOŁOWY Z GRILLA
z sosem Demi Glace, z frytkami i House Salad
CARPACCIO Z BURAKA
z sałatką z tofu i prażonymi pistacjami
YELLOW THAI CURRY
z warzywami i mlekiem kokosowym, podawane z Wakame Salad
BEZA Z MASCARPONE
BUDINO
FONDANT CZEKOLADOWY Z LODAMI
FRYTKI
PURÉE TRUFLOWE
ZIEMNIAK PIECZONY
BAGIETKA
HOUSE SALAD | WAKAME SALAD
WARZYWA SEZONOWE
SOS: TATARSKI, SPACY-MAYO, SWEET-VINEGAR, WASABI-MAYO, AIOLI, PONZU, MIGNONETTE